Abonneer op
Artikels
Reacties

Corinne

Ik ben Corinne Engels-Overmars. Ik ben getrouwd en heb twee dochters, geboren in 1996 en 1998.

In 1990 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald aan de Hogeschool Nijmegen. In 1991 heb ik mij met mijn man gevestigd in Echt. Door mijn eigen zwangerschappen raakte ik in het onderwerp zwangerschap zelf geïnteresseerd: dus in het functioneren van de bekkenbodem en alles wat daar mee samenhangt. Ik heb toen enthousiast mijn eerste cursussen gevolgd. Na mijn tweede zwangerschap kreeg ik de kans om mij hierin verder te ontplooien en ben toen begonnen aan de modulaire opleiding voor bekkenfysiotherapie (2001).
In oktober 2004 ben ik mijn eigen praktijk voor bekkenfysiotherapie begonnen in Echt. In 2005 ben ik officieel geregistreerd als bekkenfysiotherapeut. Daarnaast heb ik in 2013 de opleiding tot seksuoloog afgerond. Inmiddels is de praktijk uitgebreid met meerdere collega’s en hebben we een neven-vestiging in Margraten, Landgraaf, het Laurentius Ziekenhuis in Roermond en het Orbis ziekenhuis in Sittard.
Ik vind het zeer dankbaar werk en doe dit nog steeds met zeer veel plezier. Mede omdat de bekkenfysiotherapie een echte uitdaging blijft: er vinden nog steeds veel vernieuwingen binnen de bekkenfysiotherapie plaats. Met de kennis daarvan kunnen we steeds meer klachten samen met de mensen aanpakken en zodoende lastige problemen oplossen.

Mail : info@bekkenfysiolimburg.nl

Reacties zijn gesloten.